Meistä - Lakiluotsit

Tutustu hoitamiimme esimerkkitapauksiin lapsiasioissa. Lue lisää tästä

Lakiluotsit

Kantavana ajatuksenamme on auttaa asiakkaitamme turvaamaan oikeutetut etunsa. Tartumme asiaan tehokkaasti- kehuvat meitä ripeiksi.

Etu

Vastaamme yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin nopeasti

Etu

Hoidamme toimeksiannot ripeästi ja kohtuullisin kustannuksin

Etu

Kokenut, ammattitaitoinen ja palveleva henkilöstö

Mikael Juujärvi

Varatuomari Mikael Juujärvi

Valmistuin Lapin korkeakoulun oikeustieteellisestä vuonna 1990. Valmistumiseni jälkeen työllistyin Ilmavoimien esikuntaan saatuani nimityksen sotilaslakimiehen virkaan, jossa toimin muun ohella sotilasrikosasioiden syyttäjänä.

Auskultoin Jyväskylän kihlakunnanoikeudessa vuonna 1994 ja sain tuomarin virkaan säädetyn kelpoisuuden ja varatuomarin arvon. Lähes 30 vuotta oikeussaleista antaa minulle näkemystä asioiden laadukkaaseen hoitoon.

  • Suorittanut ammattikorkeakoulun opettajan pätevyyden. Opettanut vuodesta 2002 alkaen Jyväskylän Ammattikorkeakoulussa siviili- ja kauppaoikeuden kurssien lisäksi yhtiöoikeuden sekä perhe- ja perintöoikeuden sekä ulosotto-oikeuden kursseja
  • Lapuan hiippakunnan kurinpitoasiamies (1998-2012)
  • Keski-Suomen vaalipiirilautakunnan lainoppinut sihteeri
  • Suorittanut asianajotutkinnon
  • Lupa toimia oikeudenkäyntiavustajana
  • Kapteeni (res)

040 502 0050
mikael.juujarvi@lakiluotsit.fi

Ekonomi, KTM Tiina Juujärvi

Olen valmistunut ekonomiksi Vaasan yliopistosta vuonna 1994 pääaineena laskentatoimi ja sivuaineena oikeustiede.  Edellisenä vuonna 1993 Suomessa oli tullut voimaan Laki yksityishenkilön velkajärjestelyistä, joissa tarvittiin selvittäjiä laatimaan maksuohjelmia velkajärjestelytilanteissa. Valmistuttuani aloitin työskentelyn Lakiluotseilla päätyönäni toimia käräjäoikeuden määräämänä selvittäjänä yksityishenkilön velkajärjestelyasioissa. Yli 26 vuoden aikana olen laatinut jo tuhansia maksuohjelmia käräjäoikeuden vahvistettavaksi. Toimenkuvaani kuuluvat myös erilaiset avustavat tehtävät oikeudellisissa toimeksiannoissa. Olen suorittanut myös aineenopettajan pedagogiset opinnot.

040 555 3115
tiina.juujarvi@lakiluotsit.fi

Tiina Juujärvi
Timo Riuttamäki

Oikeusnotaari Timo Riuttamäki

Tulin Lakiluotseille toukokuussa 2019 korkeakouluharjoitteluun, ja saman vuoden marraskuusta lähtien olen hoitanut toimistolla avustavan lakimiehen tehtäviä. Oikeustieteen opinnot olen aloittanut Lapin yliopistossa vuonna 2017. Oikeustieteen maisteriksi valmistun arviolta vuonna 2022.

Aiemmalta koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri filosofiasta. Opintoihini on kuulunut myös kasvatustieteen opintoja, ja olen suorittanut aineenopettajan pedagogiset opinnot. Viimeistään pedagogisia opintoja suorittaessani innostuin oikeudellisista kysymyksistä tosissani, vaikkakin vielä lähinnä opettajan näkökulmasta. Kun filosofian pro gradu -työni sivusi hieman myös oikeusfilosofiaa, oli ajatus toisesta tutkinnosta kypsä. Alkavan lakimiehen urani ei siis ole se perinteisin, mutta ehdottomasti opettavainen ja täynnä hienoja kokemuksia.

014 411 0000
timo.riuttamaki@lakiluotsit.fi

Sähköinen ajanvaraus

varaa aika

Varaa aika asiantuntijoillemme! »

Lakiluotsit Oy © 2023