Yrityssaneeraus - Lakiluotsit

Tutustu hoitamiimme lapsen huolto ja tapaamisoikeuden esimerkkitapauksiin tästä.

Yrityssaneeraus

Olemme hoitaneet tehokkaasti ja tuloksia tuottavasti yrityssaneeraushakemuksia sekä selvittäjätehtäviä.

Soita 014 411 0000

Etu

Vastaamme yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin nopeasti

Etu

Hoidamme toimeksiannot ripeästi ja kohtuullisin kustannuksin

Etu

Kokenut, ammattitaitoinen ja palveleva henkilöstö

Tavoitteena konkurssin välttäminen

Yrityssaneerausmenettelyssä pyritään taloudellisissa vaikeuksissa olevan yrityksen tervehdyttämiseen ja velkajärjestelyn aikaansaamiseen. Tarkoitus on välttää pohjimmiltaan kannattavan yritystoiminnan ajautuminen konkurssiin.

Yrityssaneerausta hakee yleensä velallisyritys itse. Jos velallisen hakemusta jo ennalta puoltaa vähintään kaksi merkittävää ulkopuolista velkojaa, hakemusmenettely on yksinkertaisempi ja nopeampi. Velallisen kannattaa pyrkiä tähän. Ellei velkojien puoltoja saada, velallisen tulee liittää hakemukseensa selvitys saneerauskelpoisuudestaan sekä tilintarkastajan lausunto asiasta.

Pienen yrityksen saneeraushakemus on usein tarkoituksenmukaista antaa suoraan selvittäjäksi sopivan avustajan laadittavaksi. Hän voi jo etukäteen arvioida saneerauksen onnistumisen edellytyksiä ja menettelyn kustannuksia. Tällöin hakemusvaiheen työtä voidaan hyödyntää myös menettelyssä myöhemmin. Myös päärahoittajat voivat antaa hyviä vinkkejä sopivasta selvittäjästä.

Olemme hoitaneet tehokkaasti ja tuloksia tuottavasti yrityssaneeraushakemuksia sekä selvittäjätehtäviä. Hakemuksen laatiminen vaatii spesifiä asiantuntemusta ja siinä väitämme olevamme todella hyviä ja erityisen nopeita.  Tilintarkastajan lausunnon hankkimiseksi meillä on yhteistyöverkostot valmiina.

Jätä soittopyyntö

Lakiluotsit käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja saatte asiakaspalvelusta 014 411 0000.  Miten voimme auttaa?

  Voit ottaa yhteyttä meihin, kysyä asiaasi tai pyytää hinta-arviota ilman että se velvoittaa sinua mihinkään.

   Lakiluotsit käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoa/hinta-arviota varten. Lisätietoja saatte asiakaspalvelustamme numerosta 014 411 0000.

   Yrityssaneerausasioissa sinua palvelee

   Sähköinen ajanvaraus

   varaa aika

   Varaa aika asiantuntijoillemme! »

   Lakiluotsit Oy © 2024