Lakitoimisto hinnasto & ehdot - Lakiluotsit

Tutustu hoitamiimme lapsen huolto ja tapaamisoikeuden esimerkkitapauksiin tästä.

Hinnasto

Mikäli ensimmäinen puhelinneuvottelu tai alustava sähköpostikirjeenvaihto ei johda toimeksiantoon, emme peri siitä erikseen palkkiota.

Etu

Vastaamme yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin nopeasti

Etu

Hoidamme toimeksiannot ripeästi ja kohtuullisin kustannuksin

Etu

Kokenut, ammattitaitoinen ja palveleva henkilöstö

Tavanomaiset toimeksiannot297,60 € / h
Erityis­asiantuntemusta vaativat tai tavanomaista vastuullisemmat toimeksiannot334,80 € / h

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Mikäli ensimmäinen puhelinneuvottelu tai alustava sähköpostikirjeenvaihto ei johda toimeksiantoon, emme peri siitä erikseen palkkiota.

Oikeusturvavakuutus kattaa yleensä yksityishenkilöiden ja yritysten riita-asiat ja rikosasioissa asianomistajan oikeudenkäyntikulut omavastuuta lukuun ottamatta. Jos vakuutusta ei ole, yksityishenkilöllä on lisäksi usein tuomioistuinasioissa mahdollisuus saada julkista oikeusapua valtion maksaessa palkkiomme osaksi tai kokonaan.

Laskutuksemme perustuu useissa tapauksissa toimeksiannon hoitamiseen käytettyyn aikaan. Yksittäisistä puhelinneuvotteluista ja muista pienistä toimenpiteistä veloitetaan yleensä aina vähintään 15 minuutin (0,25 tunnin) aikaveloitus.

Perusmuotoisen avioehtosopimuksen tai yksinkertaisen testamentin laatiminen ja todistaminen neuvotteluineen maksavat 372 €. Lisäksi Digi – ja väestötietovirasto perii avioehtosopimuksen rekisteröinnistä erillisen maksun. Mikäli laadittava asiakirja on tavanomaista työläämpi toimeksiannosta, laskutetaan edellä mainitun tuntitaksan mukaisesti koko toimeksiantoon käytetyltä ajalta. On mahdollista sopia hinta myös etukäteen kokonaishinnaksi.

Tavanomaisessa kuolinpesässä perunkirjoituksen hinta on 868 euroa. Tavanomaisen edunvalvontavaltuutuksen hinta on 372 euroa.

Viranomaisten perimät maksut ja muut kulut laskutamme erikseen. Esim. matkakuluista autolla laskutamme 0,53 €/km ja tavanomaista suuremmista tulostus- ja kopiointikuluista 0,40 €/mustavalkosivu ja 0,65 euroa/värisivu.

Yleiset sopimusehdot

Lakiluotsit Oy yleiset toimitusehdot, joita toimeksiannoissa sovelletaan.

Tiedot palveluntarjoajasta

Lakiluotsit Oy:n osoite on Asemakatu 4 a (PL 564) 40101 JYVÄSKYLÄ, puhelin 014-4110000, sähköpostiosoite toimisto@lakiluotsit.fi

Lakiluotsit Oy on on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin y-tunnuksella 1025452-2. Arvonlisäverotunniste on FI10254522.

Vastuuvakuutus

Lakiluotsit Oy:llä on toimintaansa varten varallisuusvahingon varalle otettu vastuuvakuutus.

Vakuutuksen antajan yhteystiedot ovat: LähiTapiola Keski-Suomi Keskinäinen Vakuutusyhtiö Oy (0208463-1), Vapaudenkatu 47 40100 JYVÄSKYLÄ, puhelin 014-574 3000, lahitapiola.fi

Lakiluotsit Oy © 2024