Ulosotto ja konkurssiasiat - Lakiluotsit

Tutustu hoitamiimme lapsen huolto ja tapaamisoikeuden esimerkkitapauksiin tästä.

Ulosotto ja konkurssiasiat

Vaikeassa tilanteessa ota yhteyttä lakiasioiden asiantuntijaan.

Soita 014 411 0000

Etu

Vastaamme yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin nopeasti

Etu

Hoidamme toimeksiannot ripeästi ja kohtuullisin kustannuksin

Etu

Kokenut, ammattitaitoinen ja palveleva henkilöstö

Ulosotto

Ulosottomenettelyssä velkojien ja velallisten oikeuksien tasapaino joutuu joskus koetukselle. Meillä on erityisosaamista ulosottoon liittyvissä jutuissa erikoisperinnän kohteena olevien velallisten avustajana sekä sivullisten oikeuksien valvojina.

Tunnemme haastavimmatkin tapaukset ja monet mahdottomilta tuntuvat tilanteetkin on saatu ratkaistua. Olemme avustaneet ulosottoselvityksissä ja fiktiivistä palkkaa ja keinotekoisia järjestelyjä koskevissa tapauksissa.

Konkurssiasiat

Toimimme konkurssiasioissa pesänhoitajina ja avustamme konkurssiasioissa muutoinkin. Teemme hakemuksia konkurssiin asettamiseksi ja valvomme päämiestemme etuja konkursseissa.

Omistuksenpidätysehto tulee laatia tehokkaaksi ja muutenkin toimia siten, ettei oikeudenmenetyksiä pääse tapahtumaan.

Hyvänä esimerkkinä tästä on hoitamamme juttu KKO 2016:46 , jossa A Oy oli toimittanut B Oy:n tehtaalle ovien valmistuksessa käytettävää peltiä. Ennen toimitusta osapuolet olivat sopineet omistuksenpidätysehdosta ja siitä, ettei peltejä saanut käyttää ennen kuin kauppahinta oli maksettu. B Oy asetettiin konkurssiin toimituksen jälkeen, mutta ennen kauppahinnan maksamista. Kun konkurssipesä ei ollut näyttänyt, että A Oy olisi vastoin sopimusehtoa hyväksynyt peltien käyttämisen jo ennen niiden maksamista, omistuksenpidätysehto oli konkurssipesää sitova.  Konkurssipesä velvoitettiin suorittamaan päämiehellemme peltilevyjen arvo 89.583 euroa. Konkurssipesä velvoitettiin maksamaan myös päämiehemme oikeudenkäyntikulut kaikissa oikeusasteissa.

Jätä soittopyyntö

Lakiluotsit käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja saatte asiakaspalvelusta 014 411 0000.  Miten voimme auttaa?

  Voit ottaa yhteyttä meihin, kysyä asiaasi tai pyytää hinta-arviota ilman että se velvoittaa sinua mihinkään.

   Lakiluotsit käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoa/hinta-arviota varten. Lisätietoja saatte asiakaspalvelustamme numerosta 014 411 0000.

   Ulosotto ja konkurssiasioissa sinua palvelee

   Sähköinen ajanvaraus

   varaa aika

   Varaa aika asiantuntijoillemme! »

   Lakiluotsit Oy © 2024