Sopimusasiat Jyväskylä | Sopimusoikeus Jyväskylä | Lakiluotsit Oy

Tutustu hoitamiimme lapsen huolto ja tapaamisoikeuden esimerkkitapauksiin tästä.

Sopimusasiat Jyväskylä

Palvelemme sinua kaikenlaisissa sopimusriidoissa sekä kuluttajariidoissa

Soita 014 411 0000

Etu

Vastaamme yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin nopeasti

Etu

Hoidamme toimeksiannot ripeästi ja kohtuullisin kustannuksin

Etu

Kokenut, ammattitaitoinen ja palveleva henkilöstö

Toimistomme juristeja epävarmat faktat eivät pysäytä

Tyypillisesti sopimusriitoja koskevissa oikeudenkäynneissä on riitaa siitä, miten sopimusta on tulkittava ja monesti myös siitä, mitä on tapahtunut. Lisäksi ongelmana voi olla se, miten lakia on tulkittava.

Totuuden selvittäminen voi olla mahdotonta, koska lähdeaineisto on niukkaa ja se voi olla myös epäluotettavaa. Käytettävissä olevan aineiston perusteella kumpikin esitetty vaihtoehto voi olla mahdollinen. 

Tuomioistuin ei tosiasiassa ratkaise, miten asia ”oikeasti on” vaan se arvioi, onko asianosainen näyttänyt riittävällä varmuudella toteen väitteen, josta hänellä on todistustaakka.

Avustajan on siis kyettävä arvioimaan mitä asiassa on näytettävä ja millä.  Hänen on tunnettava vetoamis- ja väittämistaakan jakautumissäännöt sekä osattava esittää vaatimuksensa tai väitteensä oikeassa tilanteessa.

Tehtävä erottelee jyvät akanoista. Väitämme, että tässä lajissa olemme hyviä!

Jätä soittopyyntö

Lakiluotsit käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja saatte asiakaspalvelusta 014 411 0000.  Kuluttajariidat

  Kuluttajariidoissa on usein kysymys viivästymistilanteiden ohella  siitä, soveltuuko tuote siihen tarkoitukseen, johon sellaisia tavaroita yleensä käytetään. Usein on kysymys myös siitä, soveltuuko se siihen erityiseen tarkoitukseen, johon tavaraa oli tarkoitus käyttää. Riitaa voi olla myös siitä, onko tavara tai palvelu myyjän siitä antaman kuvauksen mukainen ja vastaako se ominaisuuksiltaan sitä, mihin myyjä on viitannut esittämällä näytteen tai mallin. Joskus riitaan ajaudutaan sen vuoksi, että tavara ei kestävyydeltään ja muuten vastaa sitä, mitä kuluttajalla yleensä on sellaisen tavaran kaupassa perusteltua aihetta olettaa.

  Toimistomme hoitaa hyvin erityyppisiä riitatapauksia.

  Oikeuteen menevissä jutuissa on tärkeä tuntea kyseisen alan vakiintuneita käytäntöjä. Esimerkiksi autokaupoissa kuluttajansuojalain mukaiseen arviointiin vaikuttaa useasti monet tekijät. Vaatimuksen tekeminen tai siihen vastaaminen vaatii usein asiantuntijan näkemystä. Asiaan hyvin perehtynyt avustajamme voi parhaiten vakuuttaa ratkaisijan vaatimuksen tai vastauksen oikeellisuudesta. Tämä johtaa usein toivottuun lopputulokseen: kanne menestyy tai perusteettomat vaatimukset hylätään.

  Useissa kuluttajariidoissa kotivakutuuksen oikeusturva voi kattaa omia kustannuksia myös tilanteissa, joissa asia saadaan sovittua. 

   

  Miten voimme auttaa?

  Voit ottaa yhteyttä meihin, kysyä asiaasi tai pyytää hinta-arviota ilman että se velvoittaa sinua mihinkään.

   Lakiluotsit käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoa/hinta-arviota varten. Lisätietoja saatte asiakaspalvelustamme numerosta 014 411 0000.

   Sopimusasioissa sinua palvelee

   Sähköinen ajanvaraus

   varaa aika

   Varaa aika asiantuntijoillemme! »

   Lakiluotsit Oy © 2024