Rikosasiat Jyväskylä - Rikosoikeus Jyväskylä | Lakiluotsit Oy auttaa

Tutustu hoitamiimme lapsen huolto ja tapaamisoikeuden esimerkkitapauksiin tästä.

Rikosasiat Jyväskylä

Epäilläänkö sinua jostain rikoksesta tai oletko joutunut jonkun rikoksen uhriksi? Tarvitsetko rikosoikeuden ammattilaisen apua?

Soita 014 411 0000

Etu

Vastaamme yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin nopeasti

Etu

Hoidamme toimeksiannot ripeästi ja kohtuullisin kustannuksin

Etu

Kokenut, ammattitaitoinen ja palveleva henkilöstö

Toimimme rikosoikeudenkäynneissä sekä syytettyjen että asianomistajien eli rikosten uhrien avustajina

Rikosasioissa olemme avustaneet tavanomaisten rikosasioiden, kuten pahoinpitely-, vahingonteko-, kunnianloukkaus-, vainoamis-, kotirauhanrikkomis- ja omaisuusrikostapausten lisäksi esimerkiksi monimutkaisissa talous-, liikenne-, henki- sekä seksuaalirikosasioissa. Olemme hoitaneet lukuisia puolustajamääräys-, asianomistajan avustajamääräys sekä edunvalvojan sijaisen tehtäviä rikosasiassa.

Avustamme rikosasioissa sekä syytettyjä että asianomistajia. Lisäksi ammattitaitoomme kuuluu rikosasioiden yhteydessä esitettävien muiden vaatimusten, kuten rikoshyödyn menettämistä koskevien vaatimusten sekä vahingonkorvausvaatimusten hoitaminen. Hoidamme ammattitaidolla myös lähestymiskieltoa koskevat jutut.

Tarvitsetko rikosoikeuden ammattilaisen avuksesi?

Rikosasian käsittely on useita eri vaiheita sisältävä prosessi. Mikäli asianosainen haluaa turvata mahdollisimman hyvin oikeutensa, on rikosasiassa suositeltavaa käyttää rikosoikeuteen perehtynyttä kokenutta avustajaa.

Usein avustajalle on tarve jo poliisin suorittamassa esitutkinnassa. Tässä vaiheessa ja jo ennen esitutkintatoimenpiteitä on suositeltavaa ottaa yhteys avustajiimme, jotta saat parhaan mahdollisen avun ennen kuin ilmoitat kantojasi ja annat selvitystä oikeusturvaasi liittyvistä seikoista. Keskeistä on erityisesti se, että ymmärrät asemasi, oikeutesi ja velvollisuutesi rikosasian eri prosessin vaiheissa. Tässä avustajasi voi sinua auttaa niin, että oikeusturvasi toteutuisi mahdollisimman hyvin jo prosessin alkumetreistä lukien.

Olemme apunasi, kun tarvitset kokenutta rikosoikeuden ammattilaista Jyväskylän alueella.

Jätä soittopyyntö

Lakiluotsit käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja saatte asiakaspalvelusta 014 411 0000.



  Esitutkinnan jälkeen rikosasiat siirtyvät yleensä syyttäjän syyteharkintaan. Myös poliisi voi päättää rikostutkinnan tietyin edellytyksin. Syyttäjän syyteharkinnan jälkeen rikosasia tulee vireille käräjäoikeuteen, jollei syyttäjä ole tehnyt syyttämättäjättämispäätöstä. Kun asiasi on tullut vireille käräjäoikeuteen, on viimeistään suositeltava ottaa yhteyttä ammattilaiseemme hyvissä ajoin ennen käräjäoikeuden käsittelyä.

  Selvitämme aina asiakkaalle sen, kuka asiamieskulut maksaa ja miten kulut muodostuvat. Edellytysten täyttyessä haemme oikeusturvaa (asianomistajat), oikeusapua ja mahdollisesti avustajan- tai puolustajan määräystä.

  Avustamme rikosasioissa ja rikosoikeudessa Jyväskylän alueella.

  Miten voimme auttaa?

  Voit ottaa yhteyttä meihin, kysyä asiaasi tai pyytää hinta-arviota ilman että se velvoittaa sinua mihinkään.

   Lakiluotsit käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoa/hinta-arviota varten. Lisätietoja saatte asiakaspalvelustamme numerosta 014 411 0000.





   Rikosasioissa sinua palvelee

   Sähköinen ajanvaraus

   varaa aika

   Varaa aika asiantuntijoillemme! »

   Lakiluotsit Oy © 2024