Velkajärjestelyt - Lakiluotsit

Tutustu hoitamiimme lapsen huolto ja tapaamisoikeuden esimerkkitapauksiin tästä.

Velkajärjestelyt

Olemme hoitaneet tuhansia velkajärjestelyasioita selvittäjinä ja velallisten ja velkojien avustajina. Olemme selvittäneet myös toivottomilta tuntuvia tapauksia.

Soita 014 411 0000

Etu

Vastaamme yhteydenottoihin ja tarjouspyyntöihin nopeasti

Etu

Hoidamme toimeksiannot ripeästi ja kohtuullisin kustannuksin

Etu

Kokenut, ammattitaitoinen ja palveleva henkilöstö

Hoidamme myös ongelmalliset ja erikoistilanteet

Olemme hoitaneet Suomen ensimmäisiä velkajärjestelytapauksia vuodesta 1993 lähtien, kun velkajärjestelylaki tuli voimaan.

Hallitsemme velkajärjestelyjen erityistilanteet – ongelmalliset ja haastavat hakemukset sekä tilanteet, joissa hakemus/maksuohjelma on riitautettu monilla eri perusteilla taikka hakemus on hylätty. 

Jätä soittopyyntö

Lakiluotsit käyttää yhteystietoja ainoastaan yhteydenottoon. Lisätietoja saatte asiakaspalvelusta 014 411 0000.  Tiedämme velkajärjestelyjen menettelytavat ja osaamme myös tilanteet joissa velkajärjestelyä haetaan hylkäyksen jälkeen uudelleen tai toiseen kertaan.  Olemme avustaneet yrittäjiä tilanteissa, joissa yritys on mennyt konkurssiin ja yrittäjä tarvitsee elämälleen uuden alun.

  Lähes poikkeuksetta tuomioistuimessa käsiteltävien tapausten hoitamiseen myönnetään julkinen oikeusapu. jolloin toimistomme kustannukset maksaa kokonaan tai osittain valtio.

  Olemme hoitaneet myös suuren määrän vapaaehtoisia ratkaisuja velkojien kanssa.

  Toimi näin

  1

  Tulosta tästä hakemusta ja vapaaehtoista menettelyä varten tarvittavat ohjeet ja asiakirjalista (pdf) – hanki asiakirjat siihen saakka kun pystyt. Yrittäjien velkajärjestelyasioissa tarvitaan lisäksi seuraava selvitys: 1379/2014 (pdf)

  2

  Ota yhteys toimistoomme 014 411 0000 tai sähköpostitse toimisto@lakiluotsit.fi. Otamme asiasi heti hoitoomme – kehuvat meitä ripeiksi.

  Ota yhteyttä

  Ota heti yhteyttä niin katsotaan miten etenemme, arvio tilanteestasi ei maksa sinulle mitään!

   Lakiluotsit käyttää lomakkeen tietoja yhteydenottoa/hinta-arviota varten. Lisätietoja saatte asiakaspalvelustamme numerosta 014 411 0000.

   Velkajärjestelyasioissa sinua palvelee

   Sähköinen ajanvaraus

   varaa aika

   Varaa aika asiantuntijoillemme! »

   Lakiluotsit Oy © 2024