Nyt lakimiehen laatima testamentti ja edunvalvontavaltuutus nopeasti etäyhteydellä kotoasi !

Teemme nyt testamentteja ja edunvalvontavaltuutuksia nopeasti etätoimituksilla tai vaihtoehtoisesti drive-in periaatteella!

Onko testamenttisi tai edunvalvontavaltuutuksesi kunnossa? Testamentti ja edunvalvontavaltuutus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta mahdollisen ikävän tilanteen sattuessa kohdalle on tahdonilmaisu kirjallisesti tallessa.

Teemme testamentteja ja eduvalvontavaltuutuksia tällähetkellä erikoishinnoin etä- tai drive-in periaatteella. Otamme sinuun/teihin neuvotteluyhteyden etänä ja katsomme sopivat ja tahtonne mukaiset ehdot. Videneuvottelun avulla olette kotonanne.

Ette tarvitsetse mitään erillistä ohjelmaa – sähköposti riittää. Voimme olla yhteydessä myös puhelmitse, WhatsAppilla, FaceTimella ja myös sähköpostitse. Voimme myös laatia asiakirjat, jotka luovutamme Asemakadun autokaistalta.

Lakimiehemme laatima testamentti alkaen 200 euroa sis. alv 24% ja edunvalvontavaltuutus alkaen 200 euroa sis. alv 24%, hinnat sisältävät neuvottelun, asiakirjan laatimisen henkilökohtaisen tahdon mukaisesti ja sähköisen asiakirjan toimituksen.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Se ei sido teitä vielä mihinkään. Katsomme yhdessä asianne ja toimimme sen mukaan.

TestamenttiEdunvalvontavaltuutus